Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه حوادث برنا، میرکتولی معاون آموزش و پژوهش سازمان اورژانس کشور در این مورد گفت: با توجه به اینکه برنامه ریزی انجام شده در خصوص آموزش افراد جامعه در  ۱۱ گروه هدف تقسیم بندی و انجام شده است، آموزش کارمندان نیز به عنوان یکی از این گروهها در حال برگزاری می باشد.

وی گفت: آموزش‌های اورژانس یار در سطوح مختلف از دوره های ۱۲ ساعته تا دوره امدادگر اورژانس که یک دوره ۵۰ ساعته می باشد برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره افراد مهارت‌های مهمی در ارتباط با کمک‌های اولیه و همچنین اقدامات ساده و اولیه حفظ حیات مثل احیای قلبی ریوی، مسمومیت‌ها، کنترل خون‌ریزی، آتل بندی، مواجهه با بیمار بیهوش، بیماری‌های قلبی،  سکاه مغزی، تشنج و ... بصورت و عملی آموزش داده می‌شود.

وی افزود: آموزش ۵۰ ساعته تربیت اورژانس یار در وزارت بهداشت به عنوان اولین وزارتخانه دولت شروع و درحال ادامه می باشد. تا اکنون تعداد ۱۷۴۰۹ نفر از کارمندان سراسر کشور در این طرح آموزش دیده اند و این تعداد بصورت روزانه در حال افزایش می باشد.

معاون آموزش سازمان اورژانس در ادامه افزود: تمامی کارمندان بخش های دولتی و همچنین خصوصی می‌توانند با مراجعه به مراکز اورژانس استانها و شهرستانها و  همچنین در تهران به مرکز اورژانس تهران مراجعه یا در سایت سازمان اورژانس کشور به نشانی www.ems.behdasht.gov.ir  مراجعه و ثبت نام نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دوره های آموزشی دولت دولتی و خصوصی معاون وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان گفت: مهمترین آموزش این مهارت آموزان در رشته‌های برق صنعتی، مکانیک، جوشکاری، صنعت گاز، فنی مهندسی، خیاطی، گلدوزی و حصیر بافی است.

بذرافشان افزود: امسال رشته‌های جدید هوش مصنوعی و هیجانی، صنعت و خدمات نیز در آموزشگاه‌های دولتی و آزاد فنی و حرفه‌ای استان آموزش داده می‌شود.

وی گفت: در کتب درسی ۶۵ گروه هم، برنامه مهارتی در سرفصل‌های درسی دانش آموزان قرار دارد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای هرمزگان افزود: امسال برای افزایش مهارت، آموزشگاه‌های آزاد و دولتی استان نیز از چهارصد به ۵۰۰ آموزشگاه افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید؛ دانشجوی علوم پزشکی هرمزگان رتبه اول کشور شد

بذرافشان افزود: پارسال ۵۰ هزار تن در مراکز دولتی و آزاد فنی و حرفه‌ای هرمزگان آموزش دیدند.

اکنون ۶۰ مرکز دولتی و ۳۴۰ آموزشگاه آزاد در هرمزگان فعال است.

دیگر خبرها

  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • چگونه کلاس اولی‌ها را ثبت نام کنیم+فیلم
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی