Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان تهران در مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه تهران از لحاظ جمعیت و موقعیت سیاسی به عنوان پایتخت، گفت: تهران به طور طبیعی با یک جمعیت سربار مواجه است و باید علاوه بر پاسخگویی به جمعیت ساکن، به جمعیت مهاجر خدمات دهد؛ ضمن اینکه خدمات ملی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تهران دارای بیش از 2 میلیون دانش‌آموز است که در 74 هزار کلاس درس تحصیل می‌‌کنند، گفت: به لحاظ تراکم دانش‌آموزی و وضعیت فضای آموزشی، تهران از وضعیت خاصی برخوردار است؛ به عنوان مثال میانگین تراکم دانش‌آموزی در کشور، 24 نفر است و در تهران این عدد به 34 نفر می‌رسد.

تهران دارای بیش از 2 میلیون دانش‌آموز است که در 74 هزار کلاس درس تحصیل می‌‌کنند

حسینی با تأکید بر اینکه سرانه سبز فضای دانش‌آموزی با میانگین کشوری فاصله دارد، افزود: استاندارد جهانی سرانه فضای سبز 8.39 مترمربع است که میانگین کشوری این عدد 5.2 مترمربع است و در تهران هم عدد آن 4.5 مترمربع است؛ تراکم دانش‌آموزی از یک سو و فضای غیراستاندارد از سوی دیگر نیاز به توجه دارد؛ حداقل 23 هزار کلاس درس تهران نیازمند مقاوم سازی و بهسازی است و اسلامشهر و شهرقدس از حساسیت بیشتری برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه از نظر وضعیت نامناسب فضای آموزشی، استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان قرار دارد، گفت: با وجود همه مشکلات و به همت خیرین و دولت، سالانه هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان ساخته می‌شود و براس رسیدن به فضای استاندارد به 12 هزار مدرسه با 18 هزار کلاس درس نیاز داریم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه ساخت 11 هزار کلاس درس تا 1401 هدفگذاری شده است، افزود: دو مشکل در آموزش و پرورش داریم اول اینکه ساختمان‌های بسیار زیادی داریم که تعدادی از املاک ما سنددار نیست و دوم اینکه امکانات زیاد در هنرستان ها داریم که در نگهداشت آن اهتمام کافی نداریم.

وی با بیان اینکه 20 هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته شده است که نشان می‌دهد یک سوم مدارس را خیرین مدرسه‌ساز ساختند گفت: در جشنواره بیستم، خیرین مدرسه‌ساز تهران، 66 میلیارد تومان تعهد کردند که تاکنون این رقم از 200 میلیارد تومان عبور کرده است.

حسینی به 4 پیشنهاد اشاره کرد و گفت: به جرأت می‌گویم موفق ترین تشکل غیردولتی، مجمع خیرین مدرسه‌ساز بوده است و بیش از 30 هزار خیر را به صورت تشکیلاتی ساماندهی کرده است که باید این جریان مشارکت داوطلبانه ادامه یابد.

وی با بیان اینکه مجامع خیرین مدرسه‌یار زیر نظر خیرین مدرسه‌ساز در مدارس راه‌اندازی می‌شود، گفت: باید طرح آمایش سرزمینی در نظر گرفته شود و مدل فراگیر مشارکت با محوریت خیرین مدرسه‌ساز ایجاد شود؛ امروز پرهزینه‌ترین وجه کار خیر یعنی مدرسه‌سازی را خیرین انجام دادند و ما می توانیم زیرنظر خیرین مدرسه‌ساز، خیرین هنریار، فن یار و دانشیاری را گسترش دهیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش به تشویق تمام دستگاه های دولتی و عمومی برای مدرسه سازی اشاره کرد و افزود: کارگروه تسهیل و کمک به امر مدرسه سازی را با کمک دستگاه‌های دولتی ایجاد می‌کنیم.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان تهران مجامع خیرین مدرسه‌یار مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت سید جواد حسینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سید جواد حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی در خصوص مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس گفت: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند. هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و … رشد نمی‌کند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

خان‌محمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است.

وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدی‌نژاد تا الان تکمیل می‌کنیم، گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند. وقتی خیرین می‌آیند می‌گویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم این یعنی اینکه‌ای مسئولان، رسانه‌ها و دولتی‌ها، مجلسی‌ها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند، گفت: همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. رئیس‌جمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیش‌بینی ما این است از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را با حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان عزیز بدهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 6101141 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • فرشته‌هایی که بال ندارند
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال