Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@17:27:37 GMT

تک یار، یاریگر دانش آموزان محروم عشایر و روستایی

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۳۶۶۴

تک یار، یاریگر دانش آموزان محروم عشایر و روستایی

به گزارش ایرنا، بیماری کرونا بر تمامی اصول و چارچوب زندگی انسان ها سایه افکنده و تحت تاثیر قرار داده که در این میان نیز حوزه آموزش از تاثیرات این ویروس بی نصیب نبوده است.

به منظور پیشگیری از همه گیری این ویروس منحوس آموزش مجازی در دستور کار متولیان امر قرار گرفت و بنا شد تا ریشه کن شدن کرونا آموزش به صورت مجازی ( استفاده از اپلیکیشن شاد) در مدارس ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی این تصمیم گرفته شد که  هنوز در برخی روستاهای کهگیلویه و بویراحمد گوشی های تلفن همراه به سختی آنتن می دهند و زیرساخت های لازم برای دسترسی به اینترنت و آموزش مجازی مهیا نیست.

در این‌ میان قشر دانش آموزان عشایری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد آسیب پذیرتر از بقیه دانش آموزان هستند زیرا که بیشتر آن ها به دلیل فقر مالی و یا عدم پوشش شبکه اینترنت قادر به استفاده از آموزش‌های آنلاین نخواهند بود.

اینترنت نامی ناآشنا برای دانش آموزان عشایری در برخی روستاهای کهگیلویه و بویراحمد بوده و دسترسی به آن در برخی روستاهای استان برای دانش آموزان به آرزویی دست نیافتنی مبدل شده است. 

دانش آموزان روستایی و عشایری این دیار در مناطق محروم، صعب العبور و دور افتاده، در روند آموزش مجازی از طریق برنامه «شاد» با چالش جدی به نام نداشتن تلفن همراه و تبلت برای پیگیری درروس خود مواجه اند.

۸۳ درصد از سه هزارو ۶۲۸ دانش آموز عشایری این استان به شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) دسترسی ندارند.

یکی از مدیران داوطلب پروژه تک یار و نماینده انجمن یاران دانش و مهر گفت: انجمن یاران دانش و مهر در تهران مستقر است اما خدماتش به سایر کشور رسانده می شود.

مژگان جعفریان افزود: پروژه تک یار یک پروژه ملی است و در فاز نخست آن ۱۰ مرکز راه اندازی می شود.

وی ابراز داشت: از این تعداد، ۷ مورد در شهرستان های ممسنی و رستم، یکی در زاهدان سیستان و بلوچستان، یکی کرمانشاه و آخرین هم در پاکدشت تهران افتتاح می شود. 

جعفریان تصریح کرد: در این مراکز آموزشی ۸ تا ۱۰ کامپیوتر پیشرفته و به روز که به نرم افزار های آموزش از راه دور مجهز اند، راه اندازی می شود.

وی ابراز داشت: دانش آموزان از طریق این نرم افزارها با معلمان خود در ارتباط هستند.

مدیر داوطلب پروژه تک یار و نماینده انجمن یاران دانش و مهر بیان کرد: پس از راه اندازی کامپیوتر ها در گام بعدی دانش آموزان از وجود معلمان پشتیبانی که به صورت داوطلب از سراسر کشور این دانش آموزان را حمایت می کنند، بهره مند می شوند.

وی افزود: استقبال دانش آموزان از این کامپیوتر ها بسیار مهم است که از آن ها استفاده کنند و اینجا خاک نخورند البته در این خصوص تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

جعفریان عنوان کرد: این طرح توسط خیریه ها و انجمن های مختلف مورد استقبال قرار گرفته و تلاش بر این است که در بقیه استان ها و مناطق محروم هم این کار خداپسندانه اجرایی شود.

رییس اداره آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: فراهم آوردن زیرساخت های لازم برای آموزش بهتر دانش آموزان قدمی موثر برای پیشگیری از افزایش تعداد کودکان بازمانده از تحصیل است.

اسماعیل رضایی افزود: به همت این خیران مدرسه عشایری پهون تحت مدیریت آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد به همت خیران با شعار تک یار مجهز به ۱۰ سیستم کامپیوتر و اینترنت شد.

وی تاکید کرد: این روستا یکی از دورافتاده ترین روستاهایی است که دانش آموزان بااستعداد اما محروم از امکانات به ویژه اینترنت، گوشی همراه و تبلت مشغول تحصیل اند. 

رضایی ابراز داشت: در شبکه شاد با هدف عدالت آموزشی، دروس توسط معلمان با تجربه به دانش آموزان دورترین و محروم‌ترین نقاط کشور ارائه می شود و ما باید زمینه استفاده از این موقعیت را برای همه دانش آموزان فراهم کنیم.


 

 در این بازدید یک روزه یک باب منزل مسکونی برای یکی از دانش آموزان مستعد و باهوش دبیرستانی که پیش از این در مخروبه ای زندگی می کرد، افتتاح کردند.

خیران این منزل مسکونی را با هدف اینکه تا دانش آموز پسر مذکور بتواند همپا با دیگر دانش آموزان به تحصیل ادامه دهد، بهره برداری کردند.

هم اکنون بیش از ۴۸۰ معلم کار تدریس بیش از سه هزار و ۶۲۸ دانش آموز عشایری را بر عهده دارند. این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار می‌گیرند.

این تعداد دانش آموز در قالب ۳۲۵ کلاس درس مشغول به علم آموزی هستند.

نیمی از مدارس مناطق عشایری این استان  معادل ۱۲۸ مورد در کانکس و چادر دایر شده است.

 دانش آموزان عشایری این استان هم اکنون با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت حضوری از آموزش‌های درسی بهره‌مند هستند.

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و بخشی از عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

چهار درصد از جمعیت ۱۶۸هزار نفری دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز را دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.


 

برچسب‌ها زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زندگی عشایری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد دانش آموزان عشایری دانش آموز تک یار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا

 به گزارش تابناک، حمید طریفی در نشست تشریح ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو، با بیان اینکه از فردا ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: شرط ثبت نام، در دست داشتن برگه سنجش سلامت است.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول از فردا به صورت الکترونیکی آغاز می‌شود افزود: ثبت نام الکترونیک به معنای ثبت‌نام قطعی دانش‌آموز در آن مدرسه محسوب نمی‌شود، بلکه مدیر مدرسه باید شرایط را احراز کند.

وی ادامه داد: قواعد کلی ثبت‌نام در آیین‌نامه اجرایی مدارس ذکر شده و مقررات ثبت‌نام مشخص است. موارد خاصی در شرایط ثبت‌نام وجود دارد مانند اینکه والدین شاغل با گرفتن گواهی اشتغال می‌توانند فرزندشان را در مدرسه نزدیک محل کار خود ثبت‌نام کنند.

به گفته معاون آموزش ابتدایی، تیم‌های نظارت بر ثبت‌نام در مناطق مختلف مستقر می‌شوند.
 

شرایط ثبت‌نام اتباع به زودی فراهم خواهد شد

طریفی با بیان اینکه ثبت‌نام اتباع براساس دستورالعمل دیگری انجام می‌شود گفت: شرایط ثبت‌نام اتباع به زودی فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر خانواده‌ها بخواهند جابجایی دانش‌آموزان را انجام دهند شرایط مشخصی دارد افزود: این شرایط در سامانه مشخص است و می‌توانند طبق آن اقدام کنند. 

شرط سنی ثبت نام 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه متولدین دوم مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ می‌توانند ثبت‌نام پایه اول را انجام دهند گفت: در مناطق شهری ۸ سالگی و در روستاها تا ۱۰ سالگی ، ثبت‌نام دانش‌آموزان انجام می‌شود. 

 

ثبت‌نام میان‌پایه‌ها بعد از امتحانات 

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه ثبت‌نام میان پایه‌ها بعد از اعلام نتایج امتخانات دانش آموزان آغاز می‌شود اظهار کرد: برای ثبت نام میان پایه نیاز به مراجعه حضوری نیست. در مدارسی هم که در مناطق مرزی مناطق آموزشی هستند انعطاف لازم در همکاری با خانواده‌ها صورت خواهد گرفت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • (تصویر) تصویری از کادوی دانش آموزان عشایر به معلمشان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • تصویری از کادوی دانش‌آموزان عشایر به معلمشان؛ از این خاصتر نداریم
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در یاسوج+تصاویر
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری